Vergoeding

Vergoeding gemeente

Om in aanmerking te kunnen komen voor een vergoeding via de gemeente is het belangrijk dat de huisarts een doorverwijzing af geeft voor uw kind. Dit geldt voor de gemeente Tilburg, Goirle, Waalwijk, Dongen, Gilze Rijen, Loon op Zand, Oisterwijk en Hilvarenbeek, Waalre, Son en Breugel, Nuenen en Geldrop. Zodra de beschikking door ons is aangevraagd en door de gemeente is goedgekeurd kan de therapie starten.

Voor de gemeente Veldhoven geldt dat u zich met de  zorgvraag kunt melden bij de gemeente. Pas als de gemeente een beschikking afgeeft komt men in aanmerking voor een vergoeding via deze gemeente.

 

 Vergoeding zorgverzekeraars

Een sessie bedraagt 75,00 euro. De volgende zorgverzekeraars vergoeden de sessies en gesprekken (geheel of gedeeltelijk) bij een aanvullende polis, alternatieve zorg:

VGZ / IZZ /  IZA groep / AON IAK  / de Friesland /  FBTO / OZF / Achmea/   Prolife / Take care now / Zilverkruis  / National Academic / ONVZ / PNOzorg / Pro Life / Promovendum / UMC / United Consumers / Unive / VvAA / Zekur /Aevitae

De vergoeding is per verzekeringsmaatschappij verschillend. Ons advies is om vooraf altijd contact op te nemen met de zorgverzekeraar. Daarbij is de volgende informatie van belang:

lid FVB, 6057 / lid RBCZ, licentienummer 304040R / lid NVPMKT, registratienummer 2009-066 / KvK 17242144